Raiffeisen BANK dd Bosna i Hercegovina

Osnovne informacije i opis

Raiffeisen BANK dd Bosna i Hercegovina

Rukovodilac: Edin Hrnjica

Adresa: Zmaja od Bosne bb, 71000 Sarajevo

Telefon: +387 33 755 010

Fax: +387 33 213 851

E-mail: Info.rbbh@raiffeisengroup.ba

Web: http://www.raiffeisenbank.ba

Ova organizacija nije pružila detaljne informacije.

Ako ste predstavnik ove organizacije i želite besplatno objaviti informacije u ovom odjeljku, kliknite ovdje

Recenzije o Raiffeisen BANK dd Bosna i Hercegovina

Ukupno recenzija 11
Nacionalni rejting 1.36
Recenzije sa odgovorima 0
loše ponašanje
Ocjena
1
Kao i sve druge banke u BiH, ako vam baš ne treba pokušajte je zaobići. Raiffeisen pogotovo, jer kao najveca i ostalima diktira loše ponašanje na tržištu.
Tomislav21.12.2021
Tražim objašnjenje
Ocjena
1
Kako je moguće da službenica koja radi u ovoj banci na Otoci korsiti privatni telefon i nije u stanju da pogleda klijenta koji je došao za pult već klijent mora da čeka kako bi ona istipkala svoje ??
ANita D.21.09.2021
Selma V - Recenzija banke
Ocjena
1
Očito nešto nije uredu. Prošle godine sam imala situaciju da su izgubili moju karticu. Tri puta su slali novu, kao i PIN u Njemačku. Na kraju sam morala sjesti u avion i doći lično po karticu, jer kartica je "putovala" kao po golubu pismonoši s prekomjernom kilažom. Preko dva mjeseca nisam dobila ispravnu karticu i PIN, a kada sam došla u BiH po karticu, morali su četvrtu po redu praviti, te novi PIN. Osoblje na telefon, i pored sve identifikacije, ne želi da da tražene podatke korisnicima koji žive u dijaspori. Niko nije lud da drži račun u toj banci ako nema pravo u svakom momentu da dobije svoje podatke. U ovoj banci je nekada važilo da je Mušterija KRALJ, danas m je to daleko od toga. Red čekanja na ostake usluge je dug, te ako već ne mogu da to riješe, neka barem građanima omoguće rezervisanje termina, da svako zna kad može doći. Osoblje u poslovnicama u Centru je jako arogantno i posmatra klijente "s visine"Uposlenici ne treba da zaborave da trebaju imati isti respekt i prema klijentu koji živi od 390 KM mjesečno i prema milijarderu. Zaštitari u poslovnicama se ponašaju kao narodni oslobodioci, te se ljubazno ponašaju uglavnom prema ulickanim kokicama i gazdama s aktovkama.
Selma V13.08.2021
Lose
Ocjena
2
Skupe usluge, bankomati cesto ne rade, komplikovani proces
Ajna12.08.2021
Omer Perva
Ocjena
1
Raiffeisen banka!? Ekstremno lopovska banka! Zašto? Na osnovu svog vrlo negativnog i razocaravajuceg iskustva. Naime, prije nekoliko godina smo u Raiffeisen banci otvorili dvije neorocene stedne knjižice za dvoje maloljetne djece i uplatili po 300KM.Prije izvjesnog vremena smo htjeli da uložimo nove novčane iznose na te knjižice. Bili smo sokirani kada je službenica rekla da banka uzima nama potpuno neshvatljivu proviziju od 270KM na uloženih 300KM. To je i uradila. Nakon toga smo ugasili štednje knjižice kod te lopovske banke. Napominjem da sam imao ili imam iste stedne knjižice kod Ziraat banke i Unicredit Banke i da nikada nisu naplaćivali bilo kakvu proviziju. O sličnim prevarama Raiffeisen banke sam čuo od svojih prijatelja i poznanika. Moj savjet - u širokom luku zaobilazite lopovsku Raiffeisen banku!
Omer Perva10.08.2021