Portal SveBanke.ba pokrenuo jedinstvenu reklamu na biciklima!

Portal SveBanke.ba pokrenuo jedinstvenu reklamu na biciklima u Sarajevu!

Grad Sarajevo je poznat po inovativnosti i autentičnom pristupu različitim oblastima. Jedan takav pristup građani Sarajeva imaju prilike vidjeti i ovih dana na sarajevksim ulicama. 

 


Naime, informativnim portal SveBanke.ba u svojoj prvoj reklamnoj fazi kampanje otisnuo je na ulice jedinstvena bicikla sa intaliranim reklama, a na šta su građani reagovali oduševljeno, susretnjivo i zainteresovano


Riječ je prvom nezavnisnom informativnom servisu koji nastoji objektivno i pravovremeno informirati građane o novim aktuelnostima iz financijskog svijeta.

“Naš osnovni cilj je povećati financijsku pismenost građana, izvještavati o novim uslugama i ponudama organizacija koje rade sa novcem i uspostaviti kvalitetnu platfromu pomoću koje građani mogu ostvariti otvoreni dijalog sa financijskim institucijama, podjeliti svoje iskustvo i na osnovu iskustava drugih korisnika napraviti kvalitetniji izbor pri odabiru banke, MKO ili osiguravajućeg društva i na taj način uštedjeti svoje vrijeme.” kazali su nam iz portala SveBanke.ba.

S’ obzirom da je prva faza predstavljanja portala, građani Sarajeva ali i ostalih bosanskohercegovačkih gradova imat će prilike u skorije vrijeme viđati mnogo više informativnih sadržaja vezanih za sam portal i oblast prema kojoj je usmjeren. 


Za više inormacije posjetite svebanke.ba