"Uloži prigovor" - Nova usluga na portalu SveBanke.ba

Portal SveBanke.ba razvio je jedinstvenu uslugu namjenjenu građanima koji nisu zadovoljni uslugom bankarskih i drugih finansijskih institucija.Najveći bankarski resurs u Bosni i Herceogvini razvio je novu uslugu gdje građani na jednostavan i praktičan način mogu uožiti prigovor / žalbu zbog neprofesionalnog ophođenja bankarskih službenika, prekomjerne kamatne stope na kredit, nerazumljive isplate ili nametnute usluge ali i brojnih drugih razloga.


Na portalu SveBanke.ba možete automatski podnijeti žalbu bilo kojoj finansijskoj instituciji (banka, MKO, osiguravajuće društvo) u BiH pomoću prikladnog obrasca kojeg, nakon popunjavanja, možete preuzeti u PDF formatu i poslati na štampanje. Također, na portalu se nalazi prikladna i razuimljiva uputa za popunjavanje obrasca za sastavljanje prigovora, sa kompletnim nizom uobičajnih problema i popisom svih finansijkih institucija u BiH.


Za popunjavanje prigovora potrebno je svega 5 minuta, a obrazac je dostupan na ovom linku


Ukoliko je riječ o nezadovoljstvu na pruženu usluge ali nije prekršena etika institucije i ne možete uložiti žalbu, u tom slušaju najbolje je napisati recenziju na portalu SveBanke.ba.


Sve finansijske institucije u zemlji imaju svoju stranicu na portalu SveBanke.ba, na kojem možete ostaviti recenzije, pozitivne ili negativne, na aktivnosti banaka, MKO i osiguravajućih društava čiji ste korisnik. 

Također ukoliko razmatrate da postanete korisnik jedne od navedenih, portal SveBanke.ba je pravo mjesto za vas. 

Na osnovu pregleda gradi se nacionalni rejting banaka (MKO, osiguravajuća društva) što vam omogućava lakši, jednostavniji i svakako kvalitetniji izbor.

Vođeni ključnim potrebama za normalnim životom u skladu sa tempom i vremenom u kojem se nalazimo, portal SveBanke.ba predstavlja veliko olakšanje u praktičnom životu.